top of page

 Ontdek de Lot, Frankrijk

Op zoek naar een vakantiehuisje met zwembad en airco op een landelijke en rustig gelegen plek in Zuid-Frankrijk? Van harte welkom bij Beaux Moments in de prachtige Lot vallei!

 

Rustig gelegen in de vallei, tussen Cahors en Villeneuve-sur Lot, ligt onze authentieke plek Beaux Moments voor volwassenen only. Hier kun je heerlijk genieten van een goed boek bij het zwembad, een verfrissend drankje onder de fruitbomen of gewoon heerlijk weg dommelen in één van de ligstoelen op je terras.

 

Heb je zin om op pad te gaan en de prachtige Lot vallei te ontdekken? In dit blog geven we je graag onze leukste tips en adresjes van bezienswaardigheden voor een onvergetelijke vakantie bij Beaux Moments.

Ontdek de tuinen rond de Lot

Prachtige waterlelies bij Beaux Moments, vakantiehuisjes met zwembad en airco in de Lot, F

Binnenkort ons volgende blog!

Brocante markten en winkeltjes in de buurt van Beaux Moments, twee gîtes met zwembad en ai

In de omgeving van de Lot, de streek waar onze twee vakantiehuisjes met zwembad en airco liggen, zijn prachtige tuinen om te bezoeken, helemaal in de sfeer van bekende schilders zoals Monet en Henri Martin. Heerlijk om door heen te wandelen, bijzondere soorten planten en bloemen te ontdekken en te genieten van de kleuren en geuren. De Lot wordt door het mooie glooiende landschap en de prachtige flora ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Neem op weg naar de tuinen dus zeker ook de tijd om te genieten van de mooie landelijke route ernaar toe.

bottom of page